Äntligen

Äntligen

I natt fick jag sova ca 8 tim, gissa om jag blev förvånad.

Denna lilla dam, som lyssnar till namnet Jackie, blir mer och mer aktiv. Hon lyckas hitt saker jag ens inte viste att jag hade. Jag är ju inte överambiskös när det gäller städning, och särskilt inte under gästsängen, när det inte vankas gäster.

Vi gjorde tillsammans en upptäckt att det är lite stora maskor, i de delar av staket som består av fårsängsel. Men hon är ju inte ute själv så det är ju inga större problem, och det löser sig snart av sig självt. Idag är det folkrace i grustaget/banan jag har som granne. Om väderprognosen stämmer lär det komma något hundratal åskådare. Parkeringen är på åkern bredvid min tomt, så det blir lite social träning. Hon visade med en gång vem som bestämmer när hon såg de första bilarna. Morrade och skällde två gånger sen var det lek som hade högre prio. Att speakern pratar och att det spelas musik i högtalarna var lite kusligt i gårkväll tills jag gick i dess riktning. Idag är det helt ok för henne, men med tanke på musikstilen är jag mindre glad.

Idag hade jag även planerat en runda med bilen. Hon är inte helt nöjd med att sitta ensam där bak i selen. Sist lyckades hon ju krångla sig ur den och var på väg fram till mig. Jag planerar att antingen hitta en kombibil eller att få en bur gjord till min Saab 93 sedan, jag har. Det är ju gott om golvutrymme och en vuxen Kuvasz får lätt platts där.

En ny dag med nya spännande erfarenheter väntar