Tiden går fort

Ytterligare en vecka har gått.

Syrran med sina Pumi har snart varit här i två veckor och beger sig mot Skåne land i morgon. Under deras vistelse har Jackie växt ifrån dem båda. Senast jag kollade Jackies vikt på badrumsvågen var den ca 11,5 kg. Det är några dagar sedan och hon växer så det knakar, jag får kolla det i morgon.

Under promenaderna har Jackie upptäckt att vattenpölar är kul. Går man på ett visst sätt plaskar det, och det går även att dricka om man är törstig. Men idag på morgonen hade det hänt något märkligt, det var halt och plaskade inte alls. Enligt min syster som gick promenaden såg Jackie mycket förvånad ut. Efter ett tag och idogt arbete var vattenpölen som vanlig, dock kall.

Bilresandet har blivit lugnare nu, Jackie lägger sig ner och vilar. Det känns skönt med tanke på att det kommer att bli en del resor så småning om. Den som ligger närmast är väl ett besök i Höganäs. Där efter har vi tänkt oss en tur till Moheda efter jul.

Men kortare resor som t.ex i morgon då vi skall träffa en Rottweiler och några katter blir det förstås. Min katt har bara varit inne och käkat de senaste veckorna. Hon gillar inte främlingar, och särskilt inte om de jagar henne.

Nu är det dags för en familj träff så trevlig helg alla