Trotts och lek

Det var ett tag sedan jag skrev. Veckorna går så fort och lilla damen Jackie blir trotsigare för varje dag.

Att hon fortfarande är en drama drottning råder det inga tvivel om. Så vid hyss skriks det vid varje beröring. Tur i oturen är att hon glömmer lika fort.

Veckan som gick morrade hon för första gången. Jag blev så paff och glad att jag inte rättade henne med en gång.

Vi skulle just lämna dagmatte då en granne gick förbi med sin Golden. Det blev lite morr och lite försiktigt skall sedan var det över.

Denna helg fick hon även en riktig matte. Det var kärlek vid första mötet. När kvinnan steg in i bilen överöstes hon med pussar, dock inte från mig. Det blev mycket bus och god mat för oss alla tre. Jag kan säga att vårrullar är Jackie nya favorit godis och skall ätas i soffan. Tyvärr gillade inte hennes mage det lika mycket och gaserna är inte att leka med.

Att hoppa upp i sängen har inte varit vanligt innan. Hon har gjort det men inte så ofta. Denna helg blev de desto oftare. Skall man väcka matte med en puss är det lättast att ligga i sängen, tyckte Jackie.

I dag skall vi till kompisen Donna. Donnas matte efterlyste Jackie tidigare i veckan, det var lite Kuvasz abstinens tror jag Ler stort

Idag kom även bekräftelsen om utställning i Moheda 26 december. Det blir trevligt att träffa Kuvasz gänget igen, och kanske lära känna några nya vänner.