Rasspecialen I Tidaholm

Rasspecialen I Tidaholm

Förväntningarna på eventet var högt från min sida, men min vana trogen räknade jag med motgångar.

Men den typ av motgångat det blev kunde inte ens jag räkna med.

Resan upp fick ske i en bil för min blev inte körklar som jag hade hoppats, så vi fick tränga in oss i syrrans Q3:a. 3 hundar och vi tre människor och all packning. Visst blev det trångt men det gick, Elle fick hundpäls-fodrad tröja, så vit och fin som den blev.

Att hitta denna stora fina anläggning hade inte varit lätt, utan GPS. Att Hökenås camping är populär för förstår jag. Stugan vi fick var för hundfolk och hade allt man kan önska sig för en trevlig vistelse där.

Vi anlände som många andra dagen före utstälningen, så vi skulle vara utvilade inför det hela. När vi hade installerat oss, gick vi en runda för att se oss omkring och eventuellt träffa några som vi kände.

Vid 19-tiden var det tipsprommenad och det var i slutet av den olyckan inträffade. En av hundarna slet sig och sprang på syrran. Det blev slutet för hennes hopp att se Jackie i ringen den dagen, dagen som vi alla hade sett fram emot. Det var naturligtvis många som hjälpte till med det de kunde, och vi är ett stort tack skyldiga dem.

Vi hade planerat att övernatta två nätter, men vi fick åka hem efter en lyckad utställning med ett CK i bagaget. Även där fick vi hjälp. Mina nerver klarar inte av att jag tävlar, men en tjej som vi aldrig förr hade träffat, ställde upp som handler. Att det finns så många trevliga och hjälpsamma människor på ett och samma ställe J

Nu blir det sjukhuset för syrran, och vi får hoppas på ett snabbt tillfrisknande