Nu har bloggen blivit i runda slängar ett år.

Det har varit ett händelserikt år på många sätt.

En massa nya vänner och bekanta har jag kunnat lägga till i min lista, med interssanta och trevliga människor.

För er som har träffat oss, hoppas jag det har varit lika trevligt som det har varit för oss. Naturligtvis hoppas jag att vi har många trevliga stunder framför oss. Går min drömm  i uppfylelse kanse några av er kommer på besök i den framtida uppfödningen.

På tal om det. Jag har många gånger funderat på ett passande namn till den. Min förmodligen sista doberman kom från en kennel som hette, Black treasure. Så ett namn som anspelar på färgen vit vill jag nog ha. Jag har ett namn i bakfickan, men det är ju flera inblandade Cool

 

Första semesterveckan använde vi åt att måla här inne i huset. Jackie var schef och jag dräng. Jag var till att börja med mycket nöjd med att hon var så lung. Anledningen var att hon ade syselsatt sig på egen hand med att tugga på en pinne. När jag skulle röra om i nästa färgburk förstod jag vilken pinne hon tuggade på. Dagen efter var jag nogrannare med MIN pinne. Men ni vet ju hur dessa underbara och påhittiga hundar kan vara. Även den pinnen försvan, upp i Jackies egna fotölj. Hon har i alla fall inte blivit sjuk så jag tror inte det var någon större skada skedd. Men detta smygande, silence is golden. Knappast när det gäller hundar va Ler stort

Det har i alla fall blivit några rundor till en insjö som heter Barnebosjön. Än så länge har jag kunnat hålla mig ganska torrskodd, medan Jackie har hoppat runt i vattnet. Efteråt har hon varit lung och sval, någon timma.

Om några dagar får vi tillökning i familjen. Två små kattungar har varit här på besök, och skrämt upp min stackars hund. Hon förstod att det gälde att ta det lugnt,samtidigt som hon var nyfiken. Efter att den största nyfikenheten hade lagt sig lade sig alla och vilade på behörigt avstånd. Så det skall bli spännande att se hur hon kommer att vackta den utökade flocken.

Ha det bra till nästa gång