En skitig hund är en lycklig hund.
Att det var under skjutprovet brydde hon sig inte om

MH-testet

MH-test

Dagen började tidigt, det var ju några mil att köra. Att resa till Nossebro, har inte legat på min ”måste göra” lista. Men jag skall erkänna att listan har revideras sedan igår. Många nya idéer för min/vår framtida plan väcktes.

Resan gick bra, vi körde egentligen rätt från början, men var inte tillräckligt uppmärksamma så vi passerade och rörde en liten runda till Cool

När jag ger mig ut på okända vatten blir jag tyvärr alltid nervös. Att folk säger i ren välmening att det är onödigt hjälper inte så mycket….konstigt. Men min underbara flickvän, Gunilla gjorde att mina nerver höll sig innanför skinnet. När vi väl var framme, fanns det tid för lite kaffe innan det hela satte igång.

Jag har aldrig varit med på en sådan test, men har sett momenten på film. I filmen var det en Dobbis som slet sig när Ove Rall dök upp ur tomma intet. Jackie var inte överförtjust i Ove heller. Men till slut var hon framme, tyvärr efter utsatt tid. Jackie stack in huvudet mellan hans ben och gav mig en puss, till publikens förtjusning.

Provet flöt på bra och gick ungefär som förväntat enligt mig. Nu är det i fall gjort och vi är en erfarenhet rikare. När det är dags för nästa hund vet jag i alla fall vart jag skall vända mig. De som höll i provet gjorde mig lugn och jag hade en trevlig dag. Jag tror att Jackies gyttjebad under skott-provet även gjorde henne glad. Någon repris på de kramar hon gav i början upprepades inte efteråt. Konstigt  Cool

Nu dagen efter är vi alla lite slitna. Men leklusten väcktes när katterna visade sin nya lekkompis. Dunder hade hittat en liten spetsnosad kompis ute och bjöd in den. Dock fick inte Jackie leka med den.

Nu blir det lugnt tills vi åker ner till Skåne-land den 25 okt. Vi ser då fram emot att träffa familjen igen

I väntan på att få börja kollas terrängen upp

Reserverad mot främlingar, men vill ändå leka :)