Hösten närmar sig

Jackies andra vinter närmar sig med stormsteg. I alla fall enligt almanackan. Regn och slask i en vecka gör att mitt humör inte är på topp direkt.

Det som däremot är kanon är att matte har fått jobb i storstaden Högsby, och har flyttat in till oss tre.

Tidigare i veckan lyckades Jackie nästan att skrämma två poliser. Vi blev stoppade för kontroll och min lilla ängel satt och morrade, för säkerhetsskull. Jackie kände säkert, att jag inte är så förtjust i att diskutera med poliser mitt i natten efter jobbet. I vanliga fall bryr hon sig inte om folk utanför bilen, så detta hade säkert med mig själv att göra. Nåväl vi fick åka hem och sova och allt återgick till det normala.

Idag verkar det som katterna är de enda som har överskott på energi. De försökte få med Jackie i leken, men utan resultat. Nu ligger hon och kollar dem när de själ mat ur hennes skål. Lite konstigt, hon offrar sig i alla väder när jag ger katterna ex räkor, men är givmild med sin mat.

Idag får vi väl åka till ”farfar” sven och gratulera honom på farsdag. Han leverupp, och hans krämpor minskar, när han får träffa vår lilla ängel. Han har sagt att han längtar att få se Jackies valpar :) Klar att även mor är glad åt Jackie, och om ingen annan hinner hämta godis, går Jackie i förväg och visar var det finns.

Nej nu är det dags att väcka matte men pussar och kaffe