Moheda

BIR finalen

Moheda, vilken trevlig liten by

Något annat kan jag ju inte säga efter en sådan dag. Men jag skall försöka ta allt från början.

 

Det var med blandade känslor jag gick upp så tidigt en ledig dag. 

Att lämna hemmets lugna vrå brukar jag vanligtvis inte göra frivilligt, men ibland får jag ju offra mig.

Vi gick upp tidigt för att slippa jäkta. Min älskade Gunilla är lugnet själv och det smittar.  Syrran minsting Fredde kom kl 07,00 som avtalat, och vid 07.30 gav vi oss av. Under natten och morgonen snöade det så det var skönt att ha tid på oss. Som tur är har jag en underbar sambo som gillar att köra bil, så jag slapp jag.

Vi var i alla fall där i god tid, och först av Kuvasmaffian.

Det var meningen att vi skulle ta en liten kiss-promenad, men Jackie hade inte tid för att kissa. Det var så mycket annat som skulle kollas. När Jenny, Fredrik  och deras pojkar kom sade Jenny att det där med att få Jackie att kissa var nog att glömma.

Costanza och Putte är trevliga killar som Jackie gillade skarpt. Lite senare kom ju även Esso som Jackie också har ett gott öga till. Så Jackie tyckte nog att det var en trevlig dag. Förutom då lilla Edit hittade lite tuggbensrester som Jackie hade glömt bort.

 

Utställningar är enligt mig, vänta, vänta och ännu mera väntan. Plötsligt när det börjar hända saker händer det mycket fort. Jag är så glad att det är så härliga och hjälpsamma människor runt mig, för mina tävlingsnerver är inget vidare. Gunilla som är allt man kan önska sig, som sprider lugn, Jenny och Elisabeth som utan att tveka rycker in som handlers. Och en syster som alltid finns där för mig, och ser lösningar i stället för problem.

Och naturligtvis en underbar lite tjej vid namn Jackie.

Dagen slutade med det första Certet och femte placering i BIS finalen. Inte alls illa för vår lilla ängel, Jackie

Tack för det alla inblandade

BIS finalen som gav en femte plats