Debuten

Helgen är över och jag summerar

I lördags var det dags för Bejkes första utställning. Det var den bästa rasklubben (SVKK) som hade anordnat den.  Som vanligt lyckades jag köra fel i Moheda. Tredje gången gillt stämmer inte riktigt in på mig.

Det var tre valpar från Fjellflokken och det skulle bli kul att träffa de andra valparna, Banjok och Babóca, men också alla andra underbara människor. Banjoks husse Leif och matte Pia var en ny trevlig bekantskap.

Vi lyckades knipa en andra plats, i gruppen. Förvisso var det bara två tikvalpar men ändå Cool

Vi fick också träffa legendaren Joker. Det är en stor, social och vacker Kuvas som ägs av Johan. Kort sagt det blev en trevlig dag i Moheda som vanligt. Nästa gång är ju i mellandagarna och då har vi ju det att se fram emot.

När vi kom hem var hundarna lugna och lika trötta som jag.

 

Söndagen tog vi tag i årets sista ryck i trädgården. Hösten har ju inte varit så torr som jag hade hoppats på, så gräset var ingen rolig historia. Det var liksom inte lönt att ens försöka köra med uppsamlaren, så om jag inte var gräslig innan, så var jag definitivt det efteråt Cool. Men det var inte bara jag som var grön. Bejke hjälpte till så gott hon kunde och hade en grön nyans i pälsen. Nu är det i alla fall gjort och vi känner oss nöjda. Personligen ser jag inte fram emot vintern, men jag vet att Jackie gillar det.