Snart dags

Då var det snart dags.

Valpar eller inte valpar? Jag har själv brottats med tanken en längre tid. Självklart vill vi ha det, men nu när allt börjar kännas på riktigt, smyger det sig på en del tvivel. Men som tur är har vi stöd från nära och kära, så det kommer säkert att bli bra.

Jag har under snart fyra år gjort reklam, för Kuvasz i allmänhet och Jackies valpar i synnerhet. Det är faktiskt kul att se och läsa hur folk har blivit mer medvetna om rasen. Någon slängde ut en fråga om Kuvasz på Facebook, och jag blev genast taggad i inlägget. Vi får väl se när valparna kommer, och hur många som hör av sig. Men faktum är att veteranerna i klubben är de viktigaste kontakterna.

Det finns säkert en uppsjö av frågor som dyker upp efter hand, och jag vet att jag har mångas stöd även där.

Själv går huvudpersonen runt här helt ovetandes om våra planer. Hon är otroligt duktig på att städa bort alla blodfläckar, så nyanserna på hennes löpblod har vi ingen koll på. Men det finns ju som tur är flera sätt att se när det är dags.

Jackie och Bejke är till vardags väldigt tillgivna, men nu sprider de ännu mer kärlek.

Vi håller i alla fall på att förbereda oss så gått vi kan. Men enligt mina erfarenheter, dyker det alltid upp något, och då känns det tryggt att ha någon som har varit med tidigare.