Lön för mödan

Det har ju naturligtvis hänt en hel del hos oss den senaste tiden. Det här med en valpkull handlar ju inte endast om städning och matning. Det handlar ju även om att få träffa massa trevliga människor.

Naturen har ju ordnat det så fiffigt att, när valparna behöver socialtränas börjar de bli oemotståndliga för hundälskare.

Så i veckan hade vi vårt första besök av en vän som själv har Kuvasz och är veteran inom rasen. Och på lördagen kom ytterligare ett par från klubben.

Söndagen hade vi ett besök inplanerat, men lyckades klämma in ytterligare ett. Utan att sticka ut hakan allt för mycket, misstänker jag att det kommer att fortsätta så ett tag framöver.

När det gäller tikarna ser det klart ut redan nu. Så nu återstår det att hitta tre bra hem till, för de pojkarna som är kvar. En känsla jag har är att hade de varit tikar hade varit lättare.

Men det är ju fyra veckor tills de är leveransklara, så det kan hända mycket. Men en sak är klar, vi har fått lön för mödan vi har haft ner under de här åren.